"Κόντρα στο Ρεύμα" : Δεν έχουμε περιθώριο να μην νικήσουμε!




Με μια όμορφη βραδιά , που κυριάρχησαν το κέφι η ζωντάνια και η αισιοδοξία για νικηφόρο αποτέλεσμα, ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για την Κίνηση Πολιτών "κόντρα στο ρεύμα" με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Παπαδόπουλο να δηλώνει ότι "δεν έχουμε περιθώριο να μην νικήσουμε".
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων, οι βουλευτές Παναγιώτης Λαφαζάνης και Τζένη Βαμβακά, ο Στάθης Λεωτσάκος μέλος της Π.Γ., ο Μανώλης Σαρρης συντονιστής της Ν.Ε. Πειραιά, η Λια Φράγκου μέλος της Κ.Ε.,  όπως και ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας και Πειραιά Στέλιος Λογοθέτης, που στηρίζει το "κόντρα στο ρεύμα", και τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ έχει κάνει γνωστό ότι δεν θα εμπλακεί άμεσα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Από σήμερα Δευτέρα και μέχρι τη βραδιά των εκλογών, τα μέλη και οι φίλοι της Κίνησης έδωσαν υπόσχεση να βρίσκονται συνέχειά σε επαφή με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, σε μια προσπάθεια αλληλοενημέρωσης και ενεργοποίησης στο κάλεσμα των καιρών και της απαίτησης της κοινωνίας για ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και στον δήμο Νίκαιας-Ρέντη.