Το πολιτικό στίγμα της νέας πενταετίας: "Η μάχη θα είναι Ιωακειμίδης εναντίον όλων"...


Πανηγυρίζει το "κεντρί", με την φράση "Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες…"
Προσδίδοντας ιδιότητες στρατηγού που έχει τον έλεγχο των πάντων, μας πληροφορεί ότι ο Ιωακειμίδης, "μετά από πολλούς μήνες εσωστρέφειας, σιωπής και προετοιμασίας, είναι έτοιμος να μας "γνωρίσει το πολιτικό του στίγμα της νέας πενταετίας"!
Αυτό προσδιορίζεται ως εξής:
"Η μάχη θα είναι Ιωακειμίδης εναντίον όλων"..."Η μάχη του σήμερα ενάντια στο χθες...."!!
Καταλαβαίνουμε βέβαια την προσπάθεια που κάνει παρακάτω ο φιλότιμος ανώνυμος αβανταδόρος, να μας πείσει ότι ο Ιωακειμίδης "κατάφερε να δημιουργήσει την ευεξία ενός νέου ξεκινήματος προσελκύοντας 30 νέους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους..!!
Αλήθεια πόσο νέο ξεκίνημα μπορεί να θεωρείται μια συνεχής (ήδη 5 θητείες) παρουσία ενός ανθρώπου στη τοπική αυτοδιοίκηση;;
Και αν δεν είναι στη κυριολεξία χθες ο Ιωακειμίδης, τότε ποιος είναι;;
Θα μου πείτε βεβαίως ότι δεν είναι κακό αυτό, γιατί έτσι έχει αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις. Ναι όντως έχει εμπειρία, στο να μπορεί να ελίσσεται ανάμεσα σε προσωπικές φιλοδοξίες των άλλων και τις δικές του επιδιώξεις, να είναι καλός και επιμελής διαχειριστής του Δήμου, πιστός και υπάκουος στην εφαρμογή των κυβερνητικών και μνημονιακών πολιτικών, σε βάρος των πολιτών, των εργαζομένων, των κοινωνικών υπηρεσιών κλπ.
Εξ άλλου αυτό και μόνο αυτό, προκύπτει μέσα από τον "απολογισμό" του έργου του τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια, όπως τον διαβάσαμε στο blog του. Δηλαδή:
  • Πόλη καθαρή- ανακύκλωση.
  • Κοινωνικές υπηρεσίες, παντοπωλείο- φαρμακείο- ιατρικές εξετάσεις- εμβολιασμοί.
  • Συντήρηση πρασίνου- παιδικές χαρές.
  • 4 νέοι παιδικοί σταθμοί.
  • Καλές σχέσεις εργαζομένων του δήμου με τους πολίτες.
  • 16 εκ. από ΕΣΠΑ και περιφέρεια για έργα που θα γίνουν....
Αυτό είναι το περίφημο έργο του Επιτυχημένου Στρατηγού  εναντίων όλων...
Ένα έργο τρέχουσας διαχείρισης, χωρίς σχέδιο, όραμα, ελπίδα, προοπτική, ανάπτυξη της πόλης και στήριξη των λαϊκών αναγκών.
Και σαν γνήσιος εκφραστής της βλαχοδημαρχίας, δυο μήνες πριν τις εκλογές άρχισε να προβάλλει μακέτες έργων και να ρίχνει πίσσα στους δρόμους....