Επίθεση από "αγνώστους" δέχτηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παπαδόπουλος.

Ώρα 00:32:02 της 17/03/2014... Το μήνυμα που έφτασε στο κινητό έγραφε : "Δέχτηκα επίθεση από 2 άτομα σε μηχανάκι έξω από το σπίτι μου. Πήγαν να πέσουν πάνω μου, μάλλον έχω χτυπήσει το χέρι μου....."
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Παπαδόπουλος, δέχθηκε επίθεση δίπλα από το σπίτι του, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι τα οποία επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Ο σκύλος αντιλήφθηκε την κίνηση αυτή προειδοποιώντας τον, και τελευταία στιγμή το μηχανάκι πέρασε σχεδόν από πάνω του και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή....
Αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής ήταν μια θλάση στο χέρι και ένας έντονος πόνος στα πλευρά του υποψήφιου δημάρχου.
Λίγο αργότερα έγραψε στο fb :
"Περπατάω χωρίς να ζητήσω την άδεια από κανέναν εδώ και 55 χρόνια στις γειτονιές της Κοκκινιάς. Και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα. Ενημερώνουμε τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή ζόμπι που κυκλοφορούν τα βράδια να προσέχουν την απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος."
Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό βεβαίως και η ερμηνεία που μπορεί να δοθεί σύμφωνα με δηλώσεις του Κ. Παπαδόπουλου στον ραδιοσταθμό "στο κόκκινο":
"Οι χρυσαυγίτες μετά το κλείσιμο των γραφείων τους στη περιοχή απο το αντιφασιστικό κίνημα δημιούργησαν άλλα στέκια σε καφετέριες. Εμείς κάναμε μια παρέμβαση μοιράζοντας υλικό σε ένα από αυτά τα στέκια και αυτοί ενοχλήθηκαν.Δεν μας τρομάζουν αυτά τα πράγματα, δεν κάνουμε πίσω. Αυτοί προσπαθούν να επικρατήσουν με το φόβο και το τρόμο στις γειτονιές. Εμείς θα βγαίνουμε ανοιχτά με το κόσμο μας για να πούμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει".
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη έχει δεχθεί απειλές από χρυσαυγίτες. Πριν από λίγους μήνες ένα τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής είχε σταματήσει έξω από το σπίτι του και φώναζε υβριστικά συνθήματα όπως είχε καταγγείλει και ο ίδιος στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.