Απάντηση του Κούλη Βρεττάκου στους "γνωστούς-άγνωστους κύκλους του γραφείου δημάρχου Νίκαιας."


Η αλήθεια είναι ότι ο Κούλης Βρεττάκος έχει δεχτεί αρκετά ανώνυμα κεντρίσματα από το "γνωστό" blog αβανταδόρο της δημοτικής αρχής, έτσι αποφάσισε να δώσει μια πρώτη απάντηση μέσω του fb.

"Πάντα πίστευα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και αδέσμευτη από την κεντρική εξουσία (για του λόγου τ' αληθές, επισυνάπτω δηλώσεις μου από τον Ιούνιο του 2000).
Στόχος της Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι η επίλυση των προβλημάτων του πολίτη, η βελτίωση των υποδομών, καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Επίσης, πιστεύω βαθιά σε μια δημοκρατική διοίκηση που θα ασκείται με διαφάνεια και αξιοκρατία.
Η λάσπη την οποία δέχομαι το τελευταίο διάστημα από τους γνωστούς-άγνωστους κύκλους του γραφείου δημάρχου Νίκαιας (που είχε εκλεγεί το 2010 με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου) ένα πράγμα δείχνει, ότι έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους... Μάλλον δεν τους βγαίνουν τα νούμερα (δημοσκοπικά και μη) και τους χαλάμε τον "περίπατο" που περίμεναν να κάνουν.
Πάντως για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουροι, ότι όση λάσπη και να βάλουν στον ανεμιστήρα δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω... Ούτως ή άλλως οι εκλογές είναι πολύ κοντά και εκεί θα κριθούμε όλοι!"