"Φασισμός Α.Ε." Σήμερα η προβολή του ντοκιμαντέρ στη Σβούρα (Π. Τσαλδάρη 123 και Καισαρείας).


Η Σβούρα, όπως και εκατονταδες στέκια σε όλη την Ελλάδα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παραγωγών του ντοκιμαντερ "Φασισμός Α.Ε." για παράλληλες προβολές. Ελάτε την Πέμπτη 10 Απρίλη στις 8.00 μ.μ. να παρακολουθήσουμε το καινούριο δημιούργημα της Infowar Productions..
Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika, των δύο ντοκιμαντέρ που παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, επιστρέφουν την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 20:00, με το νέο τους ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.». 
Μέσα από άγνωστες ιστορικές πτυχές, το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. μας ταξιδεύει από την Ιταλία του Μουσολίνι στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Όπως και στα δυο προηγούμενα ντοκιμαντέρ το κόστος παραγωγής καλύφθηκε αποκλειστικά από την οικονομική συνεισφορά των ίδιων των θεατών, σε ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας στην Ευρώπη. Χωρίς δεσμεύσεις χρηματοδότησης το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε τολμά να σπάσει ταμπού δεκαετιών σχετικά με το ρόλο συγκεκριμένων επιχειρηματιών, πολιτικών και εκδοτικών συγκροτημάτων στην άνοδο της άκρας δεξιάς και του φασισμού. Αναζητώντας τα ίχνη του σύγχρονου φασισμού, μέσα από θεατρικές παραστάσεις, graffiti και συναυλίες, οι δημιουργοί του ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Ευρώπη συνομιλώντας με γνωστούς συγγραφείς όπως ο Ταρίκ Αλί, με ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους.