«Γραμμή Αξιοπρέπειας» διεκδικούν οι εργατογειτονιές του Πειραιά Σάββατο5 Απρίλη 11:30 Σταθμός Ηλεκτρικού Πειραιά


Όχι στον αποκλεισμό των ανέργων
Δωρεάν μετακίνηση ανέργων και μαθητών

Στα συντρίμμια της ζωής μας, οι κυβερνώντες στηρίζουν τις «επιτυχίες» της πολιτικής τους και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.
Συγκροτήσαμε την Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Ανέργων και διεκδικούμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ στα Μέσα Μεταφοράς.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΗ ξεκινάμε από την πόλη της ανεργίας το ΠΕΡΑΜΑ και ανακηρύσσουμε την λεωφορειακή γραμμή 843 (Πειραιάς-Πέραμα) «ΓΡΑΜΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ», διεκδικώντας την Δωρεάν μετακίνηση των ανέργων και των μαθητών.
Συγκεντρωνόμαστε στις 11:30 στον Σταθμό Ηλεκτρικού στον Πειραιά και καλούμε τους μαζικούς φορείς να στηρίξουν το δίκαιο αίτημά μας. Στη συνέχεια, κλιμάκια ανέργων μέσα στα λεωφορεία θα ενημερώνουν με φυλλάδιο για το δικαίωμα της δωρεάν μετακίνησης, στήνοντας μια αλυσίδα ενημέρωσης και δράσης σε όλη τη γραμμή 843.
Άνεργοι και άνεργες, είναι στον χέρι μας να αποτρέψουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό μας. Να οργανωθούμε, να διεκδικήσουμε συλλογικά τις ανάγκες μας, να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας και επιβίωσης.
Δωρεάν μετακίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους ανέργους.
Καλούμε τους μαζικούς φορείς, το ΕΚΠ, τα συνδικάτα, τις Δημοτικές παρατάξεις, να στηρίξουν έμπρακτα τη διεκδίκηση του κοινωνικού αγαθού της μετακίνησης.

Όλοι το Σάββατο 5 Απρίλη στις 11:30 στον Σταθμό Ηλεκτρικού στον Πειραιά στην εκκίνηση της «Γραμμής Αξιοπρέπειας 843» στον Πειραιά της ανεργίας.

Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Ανέργων
anergoipeiraia.blogspot.com | e-mail: protovoulia.anergon@gmail.com Τηλ.: 699 6397 511

Η Κίνηση Πολιτών "κόντρα στο ρεύμα" στηρίζει την πρωτοβουλία "ΓΡΑΜΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ" της Παμπειραϊκής Πρωτοβουλίας Ανέργων, που διεκδικεί τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων και μαθητών. Η αρχή γίνεται αύριο, Σάββατο 5 Απριλίου, με συνάντηση στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά και με παρέμβαση - ενημέρωση στη λεωφοριακή γραμμή "843 Πειραιάς - Πέραμα". Καλούμε σε συμμετοχή και συμπαράσταση!!!