Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ της Κίνησης Πολιτών Νίκαιας - Ρέντη "Κόντρα στο ρεύμα"

 
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΗΡΥΞΗ

Συνδημότισσες, συνδημότες,
 
Η Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-  Ρέντη "Κόντρα στο ρεύμα", με υποψήφιο δήμαρχο τον  ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, δίνει τη μάχη των δημοτικών εκλογών, με τη βαθιά πεποίθηση ότι και στο δήμο μας πρέπει να γίνει ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Όλοι εμείς ενεργοί πολίτες,αριστεροί, προοδευτικοί, δημοκρατικοί κάτοικοι των λαϊκών γειτονιών της Νίκαιας και του Ρέντη, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να μπει ένα τέλος στη λιτότητα και την ανεργία, στη λεηλασία των εισοδημάτων,στη διάλυση των εργατικών δικαιωμάτων, στον αφανισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων,στην πλήρη απαξίωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Αγωνιζόμαστε και παλεύουμε για να ανατραπούν  οι μνημονιακές πολιτικές της κοινωνικής καταστροφής σε όλα τα επίπεδα διοίκησης, στην επικράτεια, στις περιφέρειες, στους δήμους.
Στις 18 του Μάη ψηφίζουμε για δήμαρχο ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΟΧΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.
 
ΑΝΑΤΡΟΠΗ λοιπόν γι'αυτούς που επαίρονται  για το δικό τους ¨δήθεν έργο¨, της αποκομιδής των σκουπιδιών και της έγκαιρης πληρωμής των εργαζόμενων, αυτονόητες δραστηριότητες για οποιαδήποτε δημοτική αρχή.
 
ΑΝΑΤΡΟΠΗ γι'αυτούς που ήρθαν και παραμένουν "επισκέπτες" για την πόλη της Νίκαιας. Χωρίς πρόγραμμα,όραμα και αναπτυξιακές προτάσεις. Που άφησαν τους κατοίκους του Ρέντη να βιώνουν καθημερινά την εγκατάλειψη της περιοχής τους.
 
ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τη σημερινή δημοτική αρχή που αρκέστηκε να διαχειρίζεται τα "ψίχουλα" που πέταξαν στην αυτοδιοίκηση οι μνημονιακές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Μια δημοτική αρχή αποξενωμένη από κάθε διεκδίκηση, αλλά και από τα κινήματα της πόλης που διεκδικούσαν και δεν έβρισκαν συμπαραστάτη.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ  γι'αυτούς που αποποιούνται σήμερα την κομματική τους ένταξη  στη δεξιά  και το φθαρμένο ΠΑΣΟΚ εμφανιζόμενοι με τον μανδύα του "ανεξάρτητου ¨, που νοιάζονται δήθεν για το καλό των δημοτών ασχολούμενοι μόνο με την αυτοδιοίκηση..
 
Συνδημότισσες, συνδημότες,
όσοι αποτελούμε την κίνηση πολιτών "Κόντρα στο ρεύμα", μαζί με τις ευρύτερες πολιτικές, κοινωνικές δυνάμεις και προσωπικότητες, συγκροτούμε ψηφοδέλτιο νίκης με υποψήφιο δήμαρχο τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.  Σε αυτές τις εκλογές έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να νικήσουμε την υποταγή,τη διαχειριστική λογική,την παθητική αποδοχή των καταστροφικών πολιτικών της κεντρικής εξουσίας,και τις λογικές ανάθεσης σε κάποιους ¨άλλους¨ που θα μας λύσουν τα προβλήματα.
Δεν τρέφουμε αυταπάτες.Δεν καλλιεργούμε φρούδες ελπίδες στους δημότες.
Για μας η ενεργός δράση, η αγωνιστική διεκδίκηση,η λαϊκή κινητοποίηση είναι μονόδρομος.
Με μπροστάρη τη νέα δημοτική αρχή και με τη συμμετοχή όλων των πολιτών στη Νίκαια και τον Ρέντη, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ