Μια εικόνα μιλάει καλύτερα από χίλιες λέξεις!


Μια εικόνα μιλάει καλύτερα από χίλιες λέξεις, λέει ένα γνωμικό.
Σημασία δεν έχει το μέγεθος αλλά η ποιότητα και η ουσία των πραγμάτων λέω εγώ...

Μιλάμε, και συγκρίνουμε τα εκλογικά κέντρα των δυο κύριων διεκδικητών του δήμου Νίκαιας - Ρέντη (με βάση εκτιμήσεις ), υποψηφίων δημάρχων του Κώστα Παπαδόπουλου και Γιώργου Ιωακειμίδη.

 Σημειολογικά λοιπόν κρίνοντας τα δυο εκλογικά κέντρα μπορούμε αβίαστα να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα μέσα από την κοινή λογική την οποία νομίζω ότι διαθέτουμε. Οι δυο φωτογραφίες των εκλογικών κέντρων που παραθέτουμε είναι αναρτημένες στις ιστοσελίδες των δυο δημοτικών παρατάξεων, άρα δεν έχουμε εμείς καμία ανάμιξη πέρα από αυτήν του σχολιασμού τους.

Η πρώτη φωτογραφία είναι από το εκλογικό κέντρο της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ "κόντρα στο ρεύμα" στην οδό Κουταίση 2 στη Πλατεία Κρήνης. Ένας μικρός, λιτός χώρος που προσεγγίζει στους ανύπαρκτους οικονομικούς  πόρους της Κίνησης, που όμως σφύζει καθημερινά από ζωή με την παρουσία και την κινητικότητα των ανθρώπων της, τα εγκαίνια του οποίου γίνονται το Σάββατο 12 Απρίλη.

Η δεύτερη φωτογραφία είναι από το εκλογικό κέντρο της  ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ στη συμβολή  της 7ης Μάρτη '44 (Κονδύλη) και Μπελογιάννη. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κεντρικό και πλούσια φωτισμένο χώρο (πρώην έκθεση επίπλων) δίπλα στο Δημαρχείο Νίκαιας (ταύτιση ;) και ασφαλώς αρκετά ακριβό... 2000-3000 ευρώ ενοίκιο τον μήνα κατ΄εκτίμηση. Η φωτογραφία είναι από την ημέρα των εγκαινίων και λογικά είχε αρκετό κόσμο, επιβεβαιώνω όμως, ότι όλες τις άλλες ημέρες που παραμένει ανοιχτό, όποτε έχω περάσει και περνάω συχνά,  βλέπω μέσα σε έναν τεράστιο χώρο δύο τρία άτομα.....
Άρα ένα  συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι "λεφτά υπάρχουν" στη παράταξη του Δημάρχου, όπως και μια επίδειξη σπατάλης πόρων για λόγους εντυπωσιασμού.
Αλλά οι καιροί είναι χαλεποί...Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας!
εκλογικό κέντρο Γιώργου Ιωακειμίδη