Ιωακειμίδης σε έργα προσεχώς.......

 
Ένα άγχος με το έργο που πρέπει να παρουσιάσει στον ένα μήνα που του απομένει, (για να δικαιολογήσει πλήρως τον ορισμό του βλαχοδήμαρχου) το έχει ο Γιώργος Ιωακειμίδης, που άρχισε να προβάλλει ταινίες και προγράμματα προσεχώς... 
Διαβάζουμε σήμερα στο blog του ...  
"Με κεντρικό σύνθημα “Αυτό το καλοκαίρι κάντε μια στάση στο Κατράκειο”, το πρόγραμμα του Κατρακείου θεάτρου Νίκαιας, έχει ξεκινήσει να διαμορφώνεται, με πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που θα μας κρατήσουν συντροφιά από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο."
"Την έναρξη κάνουν τα παιδιά καθώς για μια εβδομάδα, από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παιδικό φεστιβάλ με τίτλο “Τα παιδιά πάνε σινεμά στο Κατράκειο”, με ελεύθερη είσοδογια όλη την οικογένεια."

Βεβαίως ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων για τον πολιτισμό θέλει τον χρόνο του και καλά κάνουν οι υπηρεσίες του δήμου, έγκαιρα να προχωρούν σε όλα τα προκαταρκτικά στάδια για να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Όμως αυτές οι εργασίες προγραμματισμού, δεν μπορεί να γίνονται βορρά στα προεκλογικά παιχνίδια του Γ. Ιωακειμίδη, επιλέγοντας μάλιστα ένα "πιασάρικο" και ευαίσθητο θέμα που αφορά τα παιδιά.
Γιατί, σκόπιμα ο δήμαρχος "ξεχνάει" ότι μέχρι τον προσεχή Ιούνιο μεσολαβούν οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου στις οποίες καλούνται οι δημότες να επιλέξουν την νέα τους δημοτική αρχή. Τόση βιασύνη άραγε να ενημερώσει τους δημότες για ένα γεγονός που θα γίνει τρεις μήνες μετά; Μήπως θελει να εκμεταλευθει την εκδηλωση για να διαμορφωσει θετικό για την προεκλογική του καμπάνια κλίμα, ... λέμε εμείς;

Ο Γ. Ιωακειμίδης με την προκαταβολική ενέργεια να μας πείσει ότι αυτός θα είναι ο δήμαρχος και τον Ιούνιο, δεν δείχνει τον στοιχειώδη σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και σεβασμό στη λαϊκή θέληση. Επιτέλους δεν απευθύνεται σε ιθαγενείς ούτε σε ανθρώπους  που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την καπηλεία και την κοροϊδία.