Το tvxs σε ρόλο αυθεντικού ερμηνευτή της προεδρικής γραμμής....


Με αναφορές του τύπου ¨ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση...¨, ¨ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ της Κεντρικής Επιτροπής.¨,¨ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.¨,¨ΕΝΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ του κόμματος.¨ ¨ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον Α. Τσίπρα¨, το tvxs του Κουλογλου επιχειρεί ευθεία παρέμβαση στα ¨εσωτερικά¨ του Συριζα, προσπαθώντας να στηρίξει το επιχείρημα  οτι ¨σημαντικό μέρος του κομματικού κορμού του Συριζα βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος απο τον Α. Τσίπρα .¨
Οι αυτόκλητοι ερμηνευτές και υπερασπιστές των απόψεων του Προέδρου του Συριζα, ¨¨αναβαθμισμένοι ¨ απο την υποψηφιότητα τους και με τον αέρα του νικητή ως φαίνεται,  απο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σε βάρος της σεμνής, αθόρυβης, συνεπούς ,πολύχρονης κομματικής προσφοράς ενός Χουντή, προσπαθούν τώρα να χαλιναγωγήσουν και τα ¨απείθαρχα¨ μέλη του κόμματος στις σοσιαλδημοκρατικές τους κατευθύνσεις και διαδρομές.
Ειναι ασφαλως δικαίωμα του κάθε Μίχου να γράφει οτι ¨ θέλει ¨. Το να επικαλείται όμως πληροφορίες και στοιχεία που πηγάζουν απο ¨ανώνυμα στελέχη ¨ του Συριζα και με βάση αυτα να στοιχειοθετεί κατηγορίες εναντίων άλλων στελεχών και μελών του Κόμματος, αυτο ειναι ανεπίτρεπτη κομματική προβοκάτσια, σε βάρος της συνοχής και της ενότητας των μελών. Οταν ακόμα δεν έχουν συνεδριάσει τα όργανα του κόμματος για να γίνει αποτίμηση και απολογισμός του εκλογικού αγώνα, οταν όλοι έχουν απόψεις και εκτιμήσεις τις οποίες όμως περιμένουν να συζητήσουν εκει που το καταστατικό του κόμματος ορίζει, κάποια στελέχη διαρρέουν την άποψη τους, σαν θέσφατο και μοναδική αλήθεια , ενω παράλληλα βρίσκουν και το ανάλογο δημόσιο μέσο για να την επιβάλλουν.
Ασφαλως κάποιοι έχουν την ευθύνη και πρέπει να απαντήσουν.