Πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στον δήμο Νίκαιας-Ρέντη.


Την Κυριακή 7/9/2014 πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στον δήμο Νίκαιας-Ρέντη για την εκλογή προεδρείου στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και εκλογές για την οικονομική επιτροπή και Ποιότητας Ζωής.

Νέα Πρόεδρος του Δ.Σ εκλέχθηκε η κ. Δέσποινα Σωτηροπούλου, Αντιπρόεδρος η κ. Κυριακή Χαραλαμπίδου και Γραμματέας η κ. Ειρήνη Βαλλιανάτου.
Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, οι κ. Αδαμπασίδης, Λαγουμιτζής, Μπογράκος, Κουφοπαντελής και Νικολάκης, με αναπληρωματικούς τους κ. Άννινο, Μπακατσέλο και Λιανοπούλου. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Κατηφές, Αλιμπέρτης και Βρεττάκος, με αναπληρωματικές τις κ. Καλαποθάκου και Μόσχου.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Χατζηπαυλίδης, Κοτζαμάνης, Μεσίσκλης, Αργυράκη και Ιωαννίδου, με αναπληρωματικούς τους κ. Παναγόπουλο, Καζαντζίδη και Βακαλάκη. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος και Μπακιρτζής, με αναπληρωματικούς τον κ. Αγγεληνιάδη και την κ. Μπούτση.
Για την Π.Ε.Δ.Α. από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι κ. Αδαμπασίδης, Βαλλιανάτου, Μπίχτας και Τούντας, ενώ από τη μειοψηφία οι κ. Μπενετάτος και Παπαδόπουλος.