ΕΝΦΙΑ-της...



Δυναμικό παρών έδωσαν στην Δ' ΔΟΥ Εξαρχείων τά μέλη των συλλογικοτήτων, κινημάτων, οργανώσεων και δημοτικών παρατάξεων, πού διεκδικούν την κατάργηση στη πράξη τού αντισυνταγματικού εκτρώματος ΕΝΦΙΑ.
Έγινε ενημέρωση των πολιτών και των υπαλλήλων τής ΔΟΥ και μοιράστηκαν προκηρύξεις πού ''αιτιολογούν το δίκαιο'' τής διεκδίκησης μας.
Το κίνημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α και ή ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, συμμετέχουν στο κίνημα αυτό, κάνοντας για ακόμη μια φορά πράξη το σύνθημα τής διεκδίκησης στο δρόμο, εκεί όπου γεννιούνται συνειδήσεις και συντελούνται ανατροπές.


Επόμενος σταθμός κατά του ΕΝΦΙΑ θα είναι το διήμερο δράσεων στις τράπεζες στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.
Ο συντονισμός δράσης όλων των συλλογικοτήτων για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ αποφασίστηκε στην παναττική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με τη συμμετοχή Δημοτικών κινήσεων, εργατικών σωματείων, κινήσεων αλληλεγγύης, συσπειρώσεων Νομικών, πρωτοβουλιών πολιτών κλπ.
Παράλληλα, διοργανώνονται εκδηλώσεις – συνελεύσεις στις γειτονιές της Αττικής για την ενημέρωση και την κινητοποίηση των πολιτών, ενώ θα αναληφθούν πρωτοβουλίες και από τις αυτοδιοικητικές κινήσεις για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος με αίτημα την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
Νομικοί, φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι συγκροτούν επιστημονική ομάδα που θα αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών για τις όποιες νομικές δυνατότητες προστασίας των συμφερόντων τους.