Άλλη μια αποτροπή Πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας από τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ.Η ανακοίνωση του"Συντονισμού κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'' έχει ως εξής:

Κατάμεστη για μία ακόμη Τετάρτη ήταν η αίθουσα του Ειρηνοδικείου Νίκαιας, από μέλη του ''συντονισμού κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'' και απλούς πολίτες.

Συνεπείς στο ''ραντεβού μας με την ιστορία'' για ακόμη μία φορά, συμβάλλαμε στην αποτροπή πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας συμπολιτών μας, δίνοντας το παρών στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας.

Αυτοί που δεν ''έδειξαν συνέπεια και απείχαν'', ήταν οι συμβολαιογράφοι, αφού παρά το ότι υπήρχαν στο πρόγραμμα πέντε υποθέσεις πλειστηριασμών, δεν παρουσιάστηκαν και οι πλειστηριασμοί αναβλήθηκαν.

Η κίνησή μας ''το καταγράφει'' σαν μία ακόμη νίκη του λαϊκού κινήματος, αφού φαίνεται πως η πίεση από τη συνεχή παρουσία μας στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας κάθε Τετάρτη και η αδυναμία να ''εκτελεστούν πλειστηριασμοί'' συνέτεινε στο να ''οδηγήσει σε υποχρεωτική αργία'' τους συμβολαιογράφους και να πάρουν ''ανάσα και παράταση'' πέντε ακόμη συμπολίτες μας που είδαν την περιουσία τους να μην εκποιείται.

Συνεχίζουμε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την ερχόμενη Τετάρτη 17/12 στις 3.30μμ στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, ''οδηγώντας και όχι ακολουθώντας τις εξελίξεις'', δείχνοντας συνέπεια υπευθυνότητα και επιμονή, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν στη μάχη ενάντια στη προσπάθεια υποταγής, υποτέλειας, υφαρπαγής και δήμευσης της ακίνητης περιουσίας των συμπολιτών μας.