ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών (15/12/2014) για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΨΗΦΙΣΑΝ 964 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΥΝΕΚ Πειραιά:


ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ (ΔΑΚΕ - ΠΕΚ) ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20% των ψήφων 


Ενίσχυσαν σημαντικά τις ΣΥΝ.Ε.Κ. και σε ψήφους και σε ποσοστό (+50%) και δεύτερη δύναμη. ΑΥΞΗΣΗ 50% των δυνάμεων των ΣΥΝΕΚ (2η δύναμη από 4η) 

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ανέδειξαν με τη συμμετοχή τους και τη ψήφο τους τις ΣΥΝΕΚ Πειραιά σε δεύτερη δύναμη με αύξηση 50%. 

Αρνητικό σημείο ήταν η μείωση της συμμετοχής στις εκλογές. Σημαντική ευθύνη έχουν οι παρατάξεις που πρόταξαν μεθοδεύσεις, μικροϋπολογισμούς και παραταξιακούς προγραμματισμούς και σκοπιμότητες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στο σωματείο και την αξιοπιστία του. 
Οι ΣΥΝΕΚ βρέθηκαν μέσα στους κοινούς αγώνες με τους συναδέλφους για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και του εκπαιδευτικού. 
Δεσμευόμαστε για την συνέχιση των αγώνων με μεγαλύτερη ένταση και αποτελεσματικότητα 
Για να επιστρέψουν στα σχολεία τους όλοι οι συνάδελφοι που είναι σε διαθεσιμότητα, για να έχουν όλα τα παιδιά το σχολείο τους, για μείωση του ωραρίου, για μόνιμους διορισμούς, για την κατάργηση της αξιολόγησης και ακώλυτη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη, για κατάργηση του εξεταστικού μαραθώνιου και της τράπεζας θεμάτων, για την κατάργηση των σχολείων της «ελίτ» που λειτουργούν σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, για αποκατάσταση της αγοραστικής δύναμης των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων, για αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους, των εργασιακών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών. 
Στη σημερινή κατάσταση της εξόντωσης του ελληνικού λαού, της κατάργησης των όποιων δικαιωμάτων και θετικών διατάξεων νόμων έχουν απομείνει, του αυταρχισμού, της καταπάτησης της δημοκρατίας και της εθνικής ανεξαρτησίας, του ίδιου του συντάγματος κόντρα σε όσους «κάνουν πλάτες στην κυβέρνηση» 

Οι εκπαιδευτικοί μαζί με όλο τον Ελληνικό λαό ήδη γυρίζουν σελίδα. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ. 
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΏΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ. 
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ