Αποτροπή πλειστηριασμού αυτοκινήτου συνταξιούxου. Με σκλήρυνση κατά πλάκας και σύνταξη 300 ευρώ για χρέος 1800 ευρώ στην εφορία!




Γιά ακόμη μία φορά ήταν καταλυτική η παρέμβαση του ''συντονισμού κατά των πλειστηριασμών σε Νίκαια Κορυδαλλό'', αφού απετράπησαν δύο πλειστηριασμοί, (ο ένας αφορούσε μιά κατοικία στη Νίκαια (από την eurobank) και ο δεύτερος, ένα αυτοκίνητο ενός συνταξιούxου με σκλήρυνση κατά πλάκας και σύνταξη 300 ευρώ για χρέος 1800 ευρώ στην εφορία).

 
Πλέον η σταθερή παρουσία του συντονισμού κάθε Τετάρτη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών, των συμβολαιογράφων αλλά και των ''υποψηφίων αγοραστών'' που συμμετέχουν στη διαδικασία και αποτελεί τροχοπέδη στην εκποίηση και τη δήμευση της περιουσίας των πολιτών της περιοχής. Η πρωτοβουλία πλαισιώνεται συνεχώς και από απλούς πολίτες που αντιλαμβάνονται οτι η συμμετοχή τους στη κινητοποίηση είναι οχι απλά απαραίτητη, αλλά επιβεβλημένη αφού η ''αντίσταση είναι καθήκον, υποχρέωση και υπόθεση όλων''.
Συνεχίζουμε σταθερά τον αγώνα μας και καλούμε τους πολίτες την ερχόμενη Τετάρτη 24/12 (παραμονή Χριστουγέννων) σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στη κινητοποίηση, για να κάνουμε το δικό μας ''δώρο Χριστουγέννων'' σε όσους συμπολίτες μας επιχειρηθεί να εκποιηθεί η περιουσία.
Για την πρωτοβουλία μας δεν υπάρχει ''εορταστικό διάλλειμα'', αφού θεωρούμε οτι ο αγώνας απέναντι στην υποταγή την υποτέλεια και την υφαρπαγή της περιουσίας αποτελεί ύψιστο καθήκον και υποχρέωση μας σε μια κοινωνία που βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης και στη δίνη μιας ανευ προηγουμένου ανθρωπιστικής κρίσης.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.... ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ).
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ''ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ".
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Β'ΠΕΙΡΑΙΑ.
 ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΣΠ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ. 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ''ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣ''.
 ΑΓΚΑΛΙΑ.ΖΩ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ & ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ "ΗΦΑΙΣΤΟΣ".