Απόφαση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας, 3/1/2015



Η ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας συνεδρίασε το Σάββατο 3/1 και συζήτησε επί της πολιτικής συγκυρίας και επί των επερχόμενων εκλογών. Συμφωνήσαμε ομόφωνα με την εισήγηση της ΣΕ και τοποθετούμαστε υπέρ της πολιτικής συνεργασίας με τις δυνάμεις που συμφωνούν με το πλαίσιο που προτείναμε στην απόφαση της Συνδιάσκεψης και του τελευταίου ΠΣΟ. 


Στην κατεύθυνση αυτή οργανώνουμε την εκλογική μάχη και τοπικά, με επαφές με συναγωνιστές με τους οποίους βρεθήκαμε μαζί στα κινήματα αλλά και στις περιφερειακές εκλογές. Θεωρούμε εξαιρετικά κρίσιμη την παρουσία ενός πόλου που θα προβάλλει αυτοτελώς και επιθετικά την αναγκαιότητα υλοποίησης του αντικαπιταλιστικού προγράμματος που προτείνουμε, όχι μόνο μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές, όταν θα καταρρεύσουν και οι τελευταίες αυταπάτες περί "διαπραγμάτευσης εντός της ΕΕ, χωρίς μονομερείς ενέργειες". 
Τέλος, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης των περισσότερων συντρόφων-ισσών και του δυσβάσταχτου κόστους των παραβόλων, αλλά και με δεδομένα τα τεράστια έξοδα για το τύπωμα και τη διακίνηση προεκλογικού υλικού, θεωρούμε πως δεν είναι απαραίτητο αυτή τη φορά να κατεβάσουμε πλήρη ψηφοδέλτια παντού και σε αυτή την κατεύθυνση σκοπεύουμε να κινηθούμε και τοπικά.