ΜΑΥΡΟ στα κόμματα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και στους ΝΕΟΝΑΖΙ.


Στη γειτονιά μας, στη Β' Πειραιά, στηρίζουμε το Χρήστο Σταυρακάκη, μέλος της Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" και του ΣΥΡΙΖΑ.
Υποστηρίξαμε και εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ως επιτακτική ανάγκη το Ενιαίο Μέτωπο όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, την ανάγκη της ενότητας στη δράση –ακόμα και παρά τις διαφορετικές εκλογικές τακτικές- μεταξύ των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των άλλων αριστερών οργανώσεων, κομμάτων αλλά και του εργατικού κινήματος.

 
Στις 25 Ιανουαρίου για πρώτη φορά στην ελληνική πολιτική ιστορία ένα κόμμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικεί μια μεγάλη εκλογική νίκη και το σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης. Στις 25 Ιανουαρίου για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης το 2008 και την υπογραφή του πρώτου μνημονίου το Μάιο του 2010, υπάρχει η δυνατότητα η κυβέρνηση των Σαμαρά - Βενιζέλου να αποτελέσει την τελευταία σελίδα στη "μαύρη βίβλο" των μνημονιακών κυβερνήσεων και των μνημονιακών αλλά και ρατσιστικών πολιτικών.
Στηρίζουμε αγωνιστές που ΔΕΝ συντάχθηκαν, ΔΕΝ υπηρέτησαν τα μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Στηρίζουμε αριστερούς μαχητές, αντιφασίστες, αντιρατσιστές, αντιμνημονιακούς αγωνιστές!
Στη γειτονιά μας, στη Β' Πειραιά, στηρίζουμε το Χρήστο Σταυρακάκη, μέλος της Κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" και του ΣΥΡΙΖΑ:
Γεννήθηκε το 1989 και μεγάλωσε στη Νίκαια. Ενεργός από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στην ΚΝΕ όσο ήταν μαθητής με συμμετοχή στους μαθητικούς αγώνες. Το 2014 αποφοίτησε από τη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στο ΕΜΠ και παράλληλα εργάζεται επισφαλώς. Στα πρώτα φοιτητικά χρόνια, συμμετείχε ενεργά στην εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008, και είχε ενεργή συμμετοχή σε όλους τους αγώνες στο Πανεπιστήμιο για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας μέσα από την Αριστερή Ενότητα. Το Δεκέμβριο του 2013 στην ιδρυτική Συνδιάσκεψη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας του ΚΣ. Ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη «Κόντρα στο Ρεύμα» 2 φορές, στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ - ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ