Για μία ακόμη Τετάρτη, δεν προσήλθαν οι συμβολαιογράφοι στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, με αποτέλεσμα να μην εκτελεστούν πλειστηριασμοί.


Τα μέλη του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, έδωσαν κανονικά το παρών όπως κάθε Τετάρτη, αγνοώντας το εορταστικό κλίμα των ημερών, αφού γνωρίζουν καλά ότι περιθώρια για διαλείμματα την εποχή που διανύουμε δεν υπάρχουν.


Επισημαίνουμε ότι από τη στιγμή που η πρωτοβουλία μας κινητοποιήθηκε και δίνει κάθε Τετάρτη το παρών, όχι μόνο έχουν αποτραπεί όλοι οι πλειστηριασμοί που επιχειρήθηκαν να γίνουν, αλλά και ανακόψαμε τη ''δυναμική που είχε δημιουργηθεί'' όσο δεν υπήρχαν παρεμβάσεις και οι εκποιήσεις-δημεύσεις, γινόταν ανενόχλητα.


Την ερχόμενη Δευτέρα 12/1 στις 7.30 μμ στο παλιό δημαρχείο Ρέντη, στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλης και μετά από πρωτοβουλία του συντονισμού μας, θα διεξαχθεί Παναττική ''συντονιστική συνέλευση'' των πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς, όπου και θα συζητηθούν καίρια θέματα που αφορούν τον τρόπο κινητοποιήσεων και δράσεων σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ