Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί στο Κρατικό Νικαίας.


(Νέα γενική συνέλευση γιατρών σήμερα Τρίτη 1 μ.μ.)

Πρώτη μέρα της επίσχεσης με επικέντρωση στην ενημέρωση των πολιτών για τα αιτήματά μας - μεγάλη η συμμετοχή γιατρών στην πύλη


"Είμαστε ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι γιατροί του Γ.Ν. Νίκαιας και βρισκόμαστε από σήμερα, Δευτέρα 23/3 σε επίσχεση εργασίας. Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι το πρόβλημα της καθυστέρησης της καταβολής των δεδουλευμένων εφημεριών έχει λυθεί, εξακολουθούμε να είμαστε απλήρωτοι. Οι εφημερίες μας παραμένουν απλήρωτες από τον Δεκέμβριο του 2014 εως και σήμερα γι αυτό και κινητοποιούμαστε μέχρι να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα μας.
Την ίδια στγμή, τα νοσοκομεία στενάζουν από τις ελλείψεις σε προσωπικό, σε φάρμακα και υλικά. Γιατροί και υπόλοιποι εργαζόμενοι στα όρια της εξουθένωσης, απλήρωτες εφημερίες, κλινικές να υπολειτουργούν. 
Αρνούμαστε να δεχτούμε ως «αυτονόητη» την εξυπηρέτηση του χιλιοπληρωμένου χρέους και μάλιστα με τα αποθεματικά των νοσοκομείων σε βάρος των αναγκών και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και της νεολαίας. Αυτονόητη οφείλει να είναι η αξιοπρεπής δουλειά και διαβίωση και η ισότιμη πρόσβαση όλου του λαού σε υψηλής ποιότητας δημόσια υγεία.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
Άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών μας.
Δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.
Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής, όλους τους εργαζόμενους, την νεολαία να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας. Απευθύνουμε σχετική πρόσκληση σε όλα τα εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες, τις ενώσεις συνταξιούχων, τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους , όλους τους μαζικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ