Θέλουν συμφωνία υποταγής.


Πια πλευρά έχει εξαντληθεί και έχει φτάσει στα όρια της, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το βρούμε. Και ο πιο ανημέρωτος, ο μη συνειδητοποιημένος πολίτης αυτής της χώρας έχει κατανοήσει πλέον ότι οι “εταίροι" μας στην ευρωζώνη και την Ε.Ε. είναι αδίστακτοι οικονομικοί φονιάδες, που δεν τους καίγεται καρφί, αν εσύ μαζί με δυο εκατομμύρια άλλους είσαι άνεργος, αν υπάρχει ελαστική ανασφάλιστη εργασία, αν ο κόσμος κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάνει αίτηση για να ενταχθεί σε πρόγραμμα σίτισης γιατί δεν έχει να φάει.
Το μόνο που θέλουν είναι τα “λεφτά τους” μαζί με τους υπέρογκους τόκους πίσω, αυτά που με παράνομους και επαχθείς όρους μας χρέωσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα 40 χρόνια που κυβερνούσαν.
Η συνεχής υποχώρηση προς τις απαιτήσεις τους, τους κάνει επιπλέον απαιτητικούς και αδίστακτους! Θέλουν συμφωνία υποταγής.
Με λιτότητα, ιδιωτικοποιήσεις, απορρυθμίσεις, απουσία ρευστότητας και χωρίς διαγραφή χρέους. 
“Είναι δέκα φορές προτιμότερη μια εναλλακτική πορεία για τον τόπο, που θα αμφισβητεί παραδοσιακά θέσφατα και θα ανοίγει νέους πολιτικούς, οικονομικοκοινωνικούς και γεωστρατηγικούς προσανατολισμούς στη χώρα” όπως είπε πρόσφατα ο Π.Λαφαζάνης…