Η ΛΑ.Ε. Σαλαμίνας, καλεί στην κινητοποίηση που διοργανώνει ο δήμος Σαλαμίνας



Με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Παρασκευή 16/10 από την μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) εκτός από τα αντιλαϊκά και φοροκαταιγιστικά μέτρα που θα φέρουν σε πλήρη εξαθλίωση και απόγνωση τον λαό, άρχισε και η ιδιωτικοποίηση των Δημόσιων Αγαθών ξεκινώντας με το μεγαλύτερο λιμάνι της πατρίδας μας, το λιμάνι του Πειραιά το οποίο μέχρι και σήμερα διαχειρίζεται ο ΟΛΠ.

Στα προαπαιτούμενα είναι και η παραχώρηση υπολοίπου μεριδίου των μετοχών του ΟΛΠ που ανήκουν στο κράτος, σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Η χερσόνησος της Κυνόσουρας έχει χαρακτηρισθεί Α΄ ζώνη (αδόμητη) λόγω του ιστορικού-αρχαιολογικού της χαρακτήρα, κάτι που σήμερα η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φαίνεται ότι ξεχνά στο όνομα του όποιου κέρδους και της όποιας συμφωνίας.

Η πώληση του ΟΛΠ εκτός από το ότι δεν σέβεται την ιστορία και τον αρχαιολογικό πλούτο αυτής της χώρας, θα φέρει και σε δύσκολη θέση τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, διότι μέσα στην παραχώρηση είναι και το πορθμείο του Περάματος.

Ο λαός της Σαλαμίνας ήδη δεν μπορεί ν’ αντέξει τα πανάκριβα εισιτήρια του πορθμείου, πόσο μάλλον αν το πορθμείο του Περάματος δοθεί στον ξένο επενδυτή. Τα εισιτήρια θα είναι σαφώς ακριβότερα.

Η ΛΑ.Ε. Σαλαμίνας συντάσσεται με τον Δήμο Σαλαμίνας και όλους τους Δήμους του Πειραιά που κινητοποιούνται ενάντια στην πώληση του ΟΛΠ, και καλεί όλο τον κόσμο, μαθητές, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους , στα Παλούκια την Τετάρτη 21/10 και ώρα 11.00 π.μ.



ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ