....Μένει η διαμόρφωση ενός νέου οράματος που θα ξαναφέρει την Ελπίδα!



Κλαψουρίσματα, ανέξοδη αγανάκτηση και θυμός από πολλούς που διαπιστώνουν καθημερινά τις επιπτώσεις στη ζωή τους από την εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων της κυβέρνησης, την οποία βεβαίως πολλοί από αυτούς ψήφισαν για να εφαρμόσει αυτήν ακριβώς τη πολιτική! 
Και ασφαλώς δεν υπάρχει σε αυτή την επιλογή το “δεν ήξερα”, γιατί όλοι ήξεραν και επιλέξαν την “σιγουριά", την “ασφάλεια", την “ησυχία", τους!
“Κάλιο να έχω την ησυχία μου και ας υποβαθμίσω και άλλο τη ζωή μου, τουλάχιστον αυτή η υποβάθμιση γίνεται από την πρώτη φορά “αριστερά” κυβέρνηση”!
Έτσι το παλικάρι, που η μόνη του δέσμευση που τηρεί (ακόμα) είναι να μη φοράει γραβάτα, προχωράει ακάθεκτος στην διαχείριση του πολιτικού συστήματος, προς την ίδια κατεύθυνση μέθοδο και φρασεολογία των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, εκμεταλλευόμενος τον πρότερο “έντιμο" βιο του , κερδίζοντας χρόνο για το σύστημα από την δικαιολογημένη απογοήτευση μεγάλης μερίδας του κόσμου που πίστεψε πως μπορούσε να υπάρξει ελπίδα, χωρίς να σπάσει αυγά…..
Η χθεσινή επίσημη συμφιλίωση μετά οινοποσίας του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου και του τραπεζίτη Στουρνάρα, για να γιορτάσουν ίσως και την “επιτυχημένη” ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που ξεπούλησαν σε ξένα επενδυτικά κεφάλαια, δείχνει πολύ καθαρά πλέον και στον πιο καλοπροαίρετο άνθρωπο ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται.
Για τον Λαό που θίγεται, που υφίσταται, που υποφέρει, μένει η διαμόρφωση ενός νέου οράματος που θα του ξαναφέρει την Ελπίδα.