Αποκλεισμός αίθουσας δημ. συμβουλίου Κορυδαλλού πριν την εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα πραγματοποιείται από κατοίκους του Κορυδαλλού αποκλεισμός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου λόγω της προγραμματισμένης για σήμερα το απόγευμα (19.00) εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού-Νικαίας με θέμα τη “φορολογική πολιτική της κυβέρνησης” και ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδη, για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωση που λάβαμε αναφέρεται:

"Σαν εργαζόμενοι και άνεργοι της περιοχής θεωρούμε απόλυτο εμπαιγμό το να καλείται υφυπουργός να εκθέσει την εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων, το να διεξαχθεί μια “συζήτηση” για τον τρόπο που μας καταστρέφουν και καταδικάζουν σε αργό θάνατο εκατομμύρια κόσμου, αφού πρώτα υφάρπαξαν ψήφους κάνοντας εμπόριο ελπίδας και αφού καπηλεύθηκαν τους αγώνες που δόθηκαν την περασμένη πενταετία.

Σαν κομμάτι της κοινωνίας η οποία βυθίζεται όλο και περισσότερο στο βούρκο της ανέχειας και των οικονομικών αδιεξόδων, δε δίνουμε κανένα συγχωροχάρτι και καμία ανοχή σε όσους συνεχίζουν την καταστροφή των εργαζομένων και των ανέργων, των νέων, των συνταξιούχων και της κοινωνικής πλειοψηφίας επειδή εμφανίζονται με δημοκρατικό, αριστερό και φιλολαϊκό προσωπείο.

Η αντίσταση στην εφαρμογή των αντικοινωνικών και εγκληματικών μέτρων και ο αυτοοργανωμένος αγώνας για αξιοπρεπή ζωή είναι μονόδρομος.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας 7/12 έχουμε προχωρήσει σε αποκλεισμό της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου και απαιτούμε τη ματαίωση της εκδήλωσης."

εργαζόμενοι – άνεργοι
αγωνιζόμενοι κάτοικοι Κορυδαλλού