Κυβερνητική "φιέστα" για την πώληση του Λιμανιού Πειραιά.


Την Παρασκευή 08/04/2016 το ΤΑΙΠΕΔ και η Κυβέρνηση με την παρουσία του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα διοργανώνει φιέστα στο Ζάππειο για να δημιουργήσει τετελεσμένα. 
"Η Κυβέρνηση, παρά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, προχωράει στο ξεπούλημα του ΟΛΠ και του ΟΛΘ. Πέταξε στο καλάθι των αχρήστων όλες τις διακηρύξεις της περί Δημόσιων Λιμανιών και, αφού εκμεταλλεύτηκε τους ΑΓΩΝΕΣ των εργαζομένων των Λιμανιών για να πάρει την εξουσία, τώρα διοργανώνει φιέστες αγκαλιά με τους πλέον νεοφιλελεύθερους των ιδιωτικοποιήσεων." 
Καταγγέλλουν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε) και της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ, απαντώντας με 24ωρη απεργία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 08/04/2016.
 Για να τους θυμίσουμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.


"Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε σκληρούς απεργιακούς αγώνες για να κατοχυρώσουμε τον Δημόσιο Χαρακτήρα των Λιμανιών. Δηλώνουμε ανυποχώρητοι στην διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση."