Κάλεσμα “Τα Άλμπουμ της Δεκαετίας του ’80”


Έχεις φωτογραφίες από τη δεκαετία του ’80; Έχεις άλμπουμ με οικογενειακά πορτραίτα από όλες τις εορταστικές και καθημερινές στιγμές; Κράτησες φωτογραφίες από τις διακοπές σου; Υπήρξες παιδί, έφηβος, μαμά, μπαμπάς στα 80s;

Η ομάδα των GR80S σας προσκαλεί να μοιραστείτε τις προσωπικές σας φωτογραφίες από τη δεκαετία του ’80 για την πραγματοποίηση της έκθεσης Τα Άλμπουμ της Δεκαετίας του ‘80 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση - μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης GR80S. Η Ελλάδα του ’80 στην Τεχνόπολη!



Ο γνωστός φωτογράφος  Σπύρος Στάβερης εξηγεί:

Αγαπητοί φίλοι,

'Εχω δει κατά καιρούς στις παλιές φωτογραφίες που δημοσιεύετε αληθινά αριστουργήματα. Θα ήθελα πολύ να τα συμπεριλάβω σε μια έκθεση με ιδιωτικές/οικογενειακές φωτογραφίες που θα γίνει τον προσεχή Γενάρη -πιθανόν στη Στέγη- στα πλαίσια μιας γενικότερης έκθεσης για τη δεκαετία του '80 που θα παρουσιαστεί στην Τεχνόπολη. Σας απευθύνω με θέρμη, ελπίζοντας στη βοηθειά σας, το ακόλουθο κείμενο/κάλεσμα (και για να το κάνω πιο επίσημα, το συνοδεύω και με μια δική μου παλιά φωτογραφία) :



Στείλε μας σκαναρισμένες τις φωτογραφίες σου, φωτογράφησέ τες από το κινητό σου ή επικοινώνησε μαζί μας για να τις παραλάβουμε από τον χώρο σου. Αν θέλεις μπορείς να μας δανείσεις και το άλμπουμ σου ή τη φωτογραφία σου καδραρισμένη! 

Επιλεγμένο υλικό θα παρουσιαστεί στην έκθεση, σε επιμέλεια του Σπύρου Στάβερη.

Ανέβασε τα αρχεία σου εδώ : http://www.gr80s.gr/index.php/exw-kati-apo-to-ogdonta μέχρι τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 ή επικοινώνησε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Ο δανειστής αποδέχεται ότι παραχωρεί ατελώς τις φωτογραφίες του για τους σκοπούς της εν λόγω έκθεσης. 
Η διοργάνωση της έκθεσης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του φωτογραφικού υλικού στον δανειστή.
Με την αποστολή του υλικού ο δανειστής υπογράφει τη φόρμα παραχώρησης στην οποία αναγράφονται οι όροι δανεισμού και χρήσης.