Μεγαλειώδης αντιφασιστική πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα!



Στα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τιμώντας τη μνήμη του, πραγματοποιήθηκε η πιο μεγαλειώδης αντιφασιστική πορεία των τελευταίων χρόνων.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση από αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, μπροστά από το μνημείο του Παύλου. Στην κεφαλή της πορείας ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του. 
Η πορεία ξεκίνησε από το μνημείο του Παύλου Φύσσα στην συνόνομη λεωφόρο στο Κερατσίνι, ακολούθησε την Π. Ράλλη-Ψαρών-Ακτή Κονδύλη-Ακτή Ποσειδώνος- Γεωργίου Α', μέχρι τη πλατεία Κοραή όπου διαλύθηκε. Κατά τη διάρκεια της ακούστηκαν αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ ηλικιωμένοι κυρίως έβγαιναν στα μπαλκόνια και χειροκροτούσαν!!


Όπως αναφέρει η οικογένεια Φύσσα σε ανακοίνωσή της, «όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε ο καθένας μας τις προσωπικές του μάχες αλλά και όλοι μαζί, προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη, όχι μόνο μέσα στην δικαστική αίθουσα, όπου η δίκη κατά των δολοφόνων της ΧΑ βαίνει προς τον πέμπτο χρόνο της, αλλά και στην κοινωνία. Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, η προσπάθεια των αντιφασιστών οδήγησε στην - σε μεγάλο βαθμό - κοινωνική απομόνωση του ναζιστικού μορφώματος, αρχικά με το σταδιακό κλείσιμο των γραφείων του ανά την Ελλάδα και στη συνέχεια με τον εκλογικό του αποκλεισμό από το Κοινοβούλιο, αλλά και την έγερση του ενδιαφέροντος του κόσμου για τις εξελίξεις στην δίκη».