LIVE στο Temple Athens : Empty Frame + Church of The Sea

 

 Με πολύ όρεξη και δύναμη οι Empty Frame επανήλθαν "ζωντανά" στη σκηνή τουTemple Athens,( μετά από τρία χρόνια "αναγκαστικής" αποχής από τα stages), ενθουσιάζοντας το κοινό τους παίζοντας κυρίως κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο τέταρτο album που ετοιμάζουν πυρετωδώς, αλλά και παλιά γνώριμα και αγαπημένα κομμάτια, σε μια νέα πιο συνεκτική και δυναμική εκτέλεση! 

Θα έλεγε κανείς πως έχουν γίνει πολύ πιο ώριμοι και δημιουργικοί στις συνθέσεις που κάνουν αναζητώντας, νέους τρόπους έκφρασης βαθειά επηρεασμένοι και από την σκληρή κοινωνική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητα μας. Η μουσική τους δεν ειναι ασφαλώς "εύκολη" τροφή για κατανάλωση, ειναι προϊόν συλλογικής έκφρασης, πειραματισμού και δημιουργίας νέων μουσικών δρόμων!

Δεν κάνουν μουσική για να "πουλήσουν", κάνουν μουσική κυρίως για να εκφραστούν με κάτι που το αγαπούν και το υπηρετούν πιστά! 

  «Είμαστε πρωτίστως ακροατές και λάτρεις της μουσικής και για τον λόγο αυτό δίνουμε πάντα μεγάλη σημασία στις ζωντανές εμφανίσεις μας, στις οποίες επιδιώκουμε να αποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο το υλικό μας και να κάνουμε το κοινό να μπει στον μουσικό μας κόσμο και να ταξιδέψει μαζί μας» λένε χαρακτηριστικά σε τελευταία συνέντευξη τους στην efsyn.gr Το live άνοιξαν οι Church of The Sea τρία νέα παιδιά που προσωπικά με εντυπωσίασαν, εξαιρετική και με πολύ εκφραστικότητα στα φωνητικά η Ειρήνη Αργύρη να κλέβει την παράσταση!!


 Το live άνοιξαν οι Church of The Sea τρία νέα παιδιά που προσωπικά με εντυπωσίασαν, εξαιρετική και με πολύ εκφραστικότητα στα φωνητικά η Ειρήνη Αργύρη να κλέβει την παράσταση!!